söndag 22 november 2009

Bajs på blygsamheten

Bara för att jag tycker det är asläskigt att sjunga inför folk när jag är nykter så får ni här ett prov på mig sjungandes världens bästa låt.
Om ni tycker att jag dissekerar den så behöver ni inte säga någonting. Det går bra ändå.

Vassegod finaste fin. Tänkte på dig hela tiden.
Ta tillvara på tillfället för så här gullig kommer jag nog aldrig vara igen.

Tror faktiskt jag måste hoppa in i duschen och skrubba mig ren från alla hjärtan å glittrande regnbågar. Urrk.

Dags för sängen. Ny vecka imorgon. Fast det blir en bra vecka. För efter denna vecka har jag ju semester i en hel vecka. En hel vecka som kommer sluta asbra.

Gonatt!

1 kommentar:

Ida sa...

Du sjunger ju så fint! Du har jättefint vibrato! : ) Du sjunger fan bättre än mig. Haha. Vill du vara med på show? ^^

Oj, nu hann jag glömma vad jag skulle svara på - eller helt enkelt spinna vidare på - från din kommentar! Har inte lagat middag än. Syster gick precis, och vi har iaf fikat lite té och kaka ; D Nomnom!

Borde dra igång med middag nu.. Laxpasta är inte svårt, det går t.o.m ganska fort! Disk har jag dock så det täcker hela diskbänken, och lite till! Det har jag ALLTID. Jag kan helt omöjligt hålla reda omkring mig. Blä, hate it. Blä blä blä.

Och jag tycker Allison skulle vunnit, tyckte hon var snyggare och mer spännande med sina stora ögon, och hur snygg var hon inte i den där tighta höga tofsen? Nog för att jag föredrar brunetter, men hon var bäst. Har missat många program men henne kom man ju lixom ihåg från början. Yäh.

För ett tag sedan så fastnade jag för Top Model Australia, och där vann lixom säsongens tråååkigaste brud. Tror hon hette Alice. Hon såg ut som en död fisk.