onsdag 9 december 2009

Fantastiskt roligt

Är inte det HÄR humor så vet jag inte vad som är det.


För det första så tror jag inte det är överdrivet många unga tjejer som kan identifiera sig med en socialt handikappad, omyndigförklarad, genialisk hacker som stulit ett X antal miljoner och som står anklagad för trippelmord.

Eller?

Men om nu någon skulle känna igen sig i denna fiktiva person och känner sig manad att börja röka så kan jag inte säga annat än, varsågod.

Är man så jävla dum så blir man antagligen överkörd av bussen innan man hinner ligga samhället till last med sin rökning.

2 kommentarer:

Mia sa...

Fantastiskt roligt!!! Va tvungen att läsa artikeln (hade inte sett det innan) och skrattade så jag höll på att kissa på mig... Åter ett fall av människor med för mycket tid över! Hur orkar människan???? "Åh, Lisbeth är så tuff att unga tjejer kan vilja vara som hon..." Eh, VA??? FÖRBJUD ALLA BÖCKER DÄR NÅGON RÖKER - GENAST!!! Någon kanske vill börja röka när han/hon läser boken.. Vad fan förbjud alla filmer, böcker, musik(videos), dokumentärer, tv-program, teater... ALLT - någon kan ju få för sig att något som sägs eller görs är häftigt och vilja säga/göra likadant... TRAMS!!!

Fisan sa...

Precis och exakt. Ingen vidare kommentar behövs ;D