fredag 19 november 2010

Mycket bajs blir det

Allvarligt talat, min mage är fullkomligt trasig idag. Kom till jobbet klockan åtta och har redan varit på toaletten tre gånger, där det kortaste besöket varade 10 minuter. Seriöst liksom.
...och det känns ju lite långsökt att koppla detta till den kebabtallrik och de fyra (fem?) ölen jag drack igår. Nej nej, det tror jag absolut inte har med saken att göra.

Jag funderar på hur denna dag ska gå. Sjukgymnast halv tre, sen måste jag självklart till systemet och köpa en tröja. Ja, inte köpa en tröja på systemet då, utan på typ...HM? Har tio% rabatt där idag.
Sen blir det afterwork, gärna så tidigt som möjligt så vi får några bord. För tydligen så var det fullbokat redan två veckor i förväg. Måste jag säga att bandet som ska komma är löjligt populärt?
Klockan åtta ska jag sedan lulla iväg till min systerdotter där det väntas tjejkväll med systrarna och mamma (och systerdottern så klart).
Allt detta med en trasig mage och trött ögonlock.

Dessutom snöar det.
Inte för att jag är depp. Jag är faktiskt riktigt glad.

Jääävlar va de snöar.

Åh, just det. Köpte säsong ett och två av The Big Bang Theory igår, så nu vet ni vad jag ska göra hela helgen. Woopwoop.

4 kommentarer:

Vivi sa...

Det slutade snöa :(
Hmmm Kebab har liknande effekt på min mans mage...det är nog ngt ondskefullt i kebab ....
Lovar att du kommer bli lagom pigg till kvällen ;P
Kram

mikebike sa...

Hahaha tack för att du delar med dig... :)

Fisan sa...

Jag är storsint på det sättet Mike ;)

mikebike sa...

haha ja det får man allt säga ;)