måndag 8 november 2010

Dagens bästa, my ass

Nu kom jag ihåg poängen med att börja blogga igen.
Jag skulle lista dagens bästa.

Ja, det har ju inte gått så jävla bra för mig.

Å andra sidan så känner jag mig lite ursäktad, det är svårt att finna glädjeämnen då jag under en och en halv månad har gått från bakteriell infektion i njurarna till ryggskott till smackat knä.
Faktiskt.

Jag har dessutom hunnit med att bli hotad av försäkringskassan, "nu får du inte vara sjukskriven längre, då får du inga pengar". Nänä, okej...jag lovar att sluta ha otur nu. För det kan jag verkligen bestämma själv.

...och inget jäkla dravel om att man är sin egen lyckas smed. My ass säger jag. Hade det stämt hade jag varit lyckligt gift med en miljardär och antagen på smällen med första ungen nu.

Men jag ser varken en miljardär eller nån bulle i ugnen. So bite me.

Fast banken har varit snäll, dom har gett mig ett fett lån för att lösa alla andra lån. Jag fick även grym ränta och är totalt skuldfri om tre år. Wohoo för det.
Se, jag KAN vara positiv också. Om jag anstränger mig.

Vilket jag helst sällan gör. Jag menar, det hör ni ju på ordet. Ansträngande. Inget för mig.

Nu ska jag fortsätta att vänta på mail så jag kan få något frikkin' att göra på jobbet idag. Jag ska ändå sitta här hela dagen.

Random pic
Det sjukt roliga med den här bilden är att jag faktiskt såg en snubbe på en gata i Dublin som satt med en exakt likadan skylt. Humor, me luvs (jag måste sluta gå in på icanhascheezburger, it's messin with mah spellin').

3 kommentarer:

Vivi sa...

Ha ha har du blivit cheezeburger smittad ;P
Jo, men det är ju en positiv sak faktiskt, vad häeligt att det löste sig !! Det blir alltid liiite roligare med pengar ;)
*pepp pepp*

Vivi sa...

He he ..jag visst är det irriterande när man har en dålig dag och folk är så där onödigt checka( hur tusan stavar man det då ???) som jag :P

Vivi sa...

He he vad go du är !
Kanske är det för att jag är så fluffig, snäll och söt...att bli arg på mig skulle var asom att bli arg på en kattunge *blink blink*
*ASG*
Nu slutar vi !!! :D