fredag 6 maj 2011

Vad har hänt med dom svenska männen?

Som tidigare nämnt så vistades jag en hel del i den riktiga världen under påskhelgen och jag tror att det är det besöket som genererat min totala irritation mot allt och alla.
Va fan har hänt?
Mer specifikt, va fan har hänt med männen!? (kvinnorna är jag av uppenbarliga skäl inte så intresserad av, men frågan kvarstår även för vår gren av släktet)

Vad är grejen med överdimensionerade glasögon innehållandes inget annat än fönsterglas, kombinerade med en ful jävla mössa som placerats så högt på huvudet att det borde vara en fysisk omöjlighet för den att sitta kvar, och som dessutom jävligt osmickrande petar fram öron som hade mått bäst av att bli tejpade fast mot huvudet (något som min farmor faktiskt erkänt att hon gjort mot min farbror då han var liten. Hans öron var tydligen väldigt utstående, men det är dom inte längre. Så det funkar.).
För att inte tala om de smala jeansen som avslutas i ett par enorma pjux som mer påminner om kanoter. Dom går i alla fall inte ihop med tennsticksbenen dom sitter fast på.
Det hela toppas i mitten av en tight rutig skjorta och en jävla fluga!

What. The. Fuck?

Är det konstigt att man är singel eller?

Sen ska ju tilläggas den jävligt svåra personligheten som liksom ingår i ovanstående paket.
Alla ska vara så jävla pretantiösa. Snacka om politik och dom senaste idioterna som figurerat i media och namedroppa som om det inte fanns en morgondag.
Jag blir bara trött.

Det måste ju vara ett heltidsjobb att vara man idag...och inte fan blir ni mer attraktiva för det.

Jag är alldeles för upptagen med att jobba och försöka leva mitt eget liv för att lägga så sjukt mycket tid på att hålla reda på just exakt hur illa vi sköter den här planeten och hur jävla korkade vi har blivit efter alla dessa år på samma planet.

Sluta vara så jävla svåra dudes!

Eller så får jag väl självinseminera, föda mig en unge som jag uppfostrar till att ta över världen. Utan fjek glajor, jeans som stryper all blodtillförsel till pungen och en mössa som får en att se ut som en smurf som fastnat i en mangel.

Men! Som tur är så är jag faktiskt inte ensam i mitt hat.
Men om ni är lite känsliga så gå inte in på länken. Ni skulle eventuellt kunna börja hata mig för att jag tycker det är hysteriskt roligt.

http://hipsterhitler.com/

7 kommentarer:

Glenn sa...

Haha klockrent!!! Jeans som stryper blodtillförsel till pungen är ju bra för killar som har svårt med banankontrollen... :)

Namedroppa, de kanske inte vågar säga att du har fina ögon direkt? Så ställer de till det för sig istället?

Det är inte lätt att vara "riktig" man idag heller.

Fisan sa...

Jag tycker mest det ser oerhört smärtsamt ut.
Fast det går kanske att dra paralleller till kvinnors skor och bh:ar.

Ingen i världen har så fina ögon att den personen man har mittemot sig helt omotiverat börjar slänga ur sig namn som Gaddafi, Saade, Bin Laden och Palme.
Det håller liksom inte.

Nä, klart det inte är lätt att vara riktig man idag. Men det är fan så mycket mer attraktivt :)

Glenn sa...

Visst är vi riktiga män mycket mer attraktiva ;)

Nä man kan ju undra vad han tänkte på, inte var det att få dig i säng iaf. Så vida du inte jobbar som politiskjournalist eller något som gör att du går igång på ovan nämnda snack... ;)

Du har ju jättefina ögon så jag tror att han fick en "pungsmäll" och kom av sig helt enkelt!!!

Vivi sa...

Pffff haahhahaaha.... du är ju för jäkla rolig !! Underbart !!

L sa...

Du menar "modet"? Det har drabbat oss män i det avseendet i flera decennier. Det är hjärtskärande när man upptäcker att den där tjejen som ser ut som en okarismatiskt mishmashad zombie, egentligen var en riktigt välskapt donna. Man bah WTF mate!
Se bara på det grisliga pälsinslaget som härjade nu under vinter och våren. Vem trodde att neandertalarutstyrsel skulle vara hett under IT-åldern liksom?

Fast med tanke på din tes för bloggen här, så antar jag att du finner en stark sexuell dragning till blomkålsöron. Din lilla Dumbo-drömmare ^_^

Fisan sa...

Ohja, öron is the shit! ;)

Jag vill inte ens börja gå in på det svenska "dammodet", jag blir så ledsen då...

ColinZeal sa...

Så du hatar hipsters, join my gang.