fredag 24 december 2010

So far so good

Började dagen med en ordentlig julfrukost beståendes av mannagrynsgröt (som så klart brände botten på grytan. Annars blir det ingen riktigt gröt), nyponsoppa och kaffe.

Fortsatte sedan med alla bestyr som att trolla bort ringarna under ögonen, få bort svettfläckarna under armarna och tämja det annars så upproriska håret. Lyckades dessutom bränna mig på plattången.
Då blev jag lite ledsen ett tag...

Men sen blev jag glad igen för jag kom på att det var jul och att jag lyckats glädja den äldre damen på bottenplan med ett julkort.

Sen bar det iväg till äldreboendet där extramormor blev så glad och överraskad över att vi kom så hon nästan började gråta.
Hon tyckte dock det var mycket underligt med alla blommor, det var ju inte hennes födelsedag.
En annan observation jag gjorde var att det måste vara väldigt ansträngande att tro man är hemma och värdinna, hälften av människorna där vet man ju inte vilka det är. Att dessutom vara övertygad om att man går ut på morgonen och hämtar Hallandsposten då man bara har ett ben är också något som jag finner mycket imponerande.
Men hon verkade glad och fick mig att skratta högt flera gånger. Sån härlig humor. Fick även tittat lite på Kalle, yaaay!
Så nu är jag hemma och mellanlandar. Fått bytt till den obligatoriska julkjolen.

...och naturligtvis kletat på mer smink. Massa glitter. Annars går det inte. Ska bara hitta nåt rött att ha på mig.
Också har jag varit bästa matte och gett katterna sin julklapp i form av tonfisk. Vilket det nu stinker i hela lägenheten.
Ska pimpla i mig lite glögg och fortsätta längta efter den första julölen.

Så peace out på er. Är inte hemma förrän i morgon igen.
Åh ja just det....don't drink and drive!

God Jävla Jul på er!

1 kommentar:

Tommy sa...

God Jävla Jul på dig själv.
Ha det så mysigt du kan.