måndag 6 september 2010

Beslutsångest AB

Hur gör man när någon visar uppenbart intresse för en, hör av sig, vill träffas, får en att skratta men man inte riktigt kan släppa tanken på någon annan?

Hur gör man för att gå vidare? Hur länge får man lov att vara osäker på vad man vill?
Jag borde egentligen bara släppa taget om den där tänk-om-personen och släppa in den som faktiskt är intresserad. Han är ju helt uppenbart en väldigt snäll och fin person.
Men det är så jävla svårt. Åhh, jobbigt!

Men för att fokusera på något helt annat då. Innan klockan ens hunnit bli tolv så har jag idag:

-Kört över en chef (och fått skäll för det) med ett beslut som han förvisso tyckte var helt korrekt, men ansåg att han borde fått besluta om. Vilket inte hade hänt förrän helvetet frös till is.

-Löst ett problem med hjälp av den grymma Mr D. Ett problem som det bråkats om fram och tillbaka och som gjort att vi varit nära att förlora en väldigt stor kund.

-Uppdaterat avtal. Tagit bort lite där och lagt till lite där.

-Ringt en kund och bett om underlag för att justera ett annat avtal som inte ser ut riktigt som det ska.

-Utvecklat en huvudvärk som inte ens två panodil råder bot på.

Men med tanke på hur mycket obehagligheter jag tagit itu med idag så anser jag att jag faktiskt inte behöver anstränga mig så där överdrivet mycket i eftermiddag.

Jag ska återgå till att grubbla över mitt privatliv i stället.

3 kommentarer:

Vivi sa...

Jag tycker du förtjänar en
"beslutspaus" ;)
Men det är ju det där med tid...den går fort ibland och ibland kan man missa ngt bra nytt pga gammalt och det är ju inte bra ...
Neee kolla in vad det nya har att ge och se om det är värt att ev. satsa på, först DÅ behöver du egentligen besluta :)

Ohhh vad sugen jag blir ...
Men jag måste ha rätt stämmning när jag ser en sådan film för att jag ska få den optimala upplevelsen ;)

Kramar

Vivi sa...

Hans filmer är alltid bra, men jag vill liksom gosa ned mig i soffan med lite godis och egentligen vill jag ha huset för mig själv ..eller iaf TVn då Thomas inte är lika förtjust i sådana filmer som jag är ! :)

Jomentyp :)
Du suktar ju efter det gamla och det gamla har du inga förpliktelser emot alls! Så då tycker jag man kan kolla läget med det nya om det känns intressant.
Det är en balansgång, det håller jag med om, men det gamla behöver du inte bekymra dig om och det nya måste man ju kolla upp innan man vet om det är av intresse ;)
Oj vad invecklat det blidde :P

Vivi sa...

Ha ha ha...jag är sjukt glömsk, jag har faktiskt kvar det, ska försöka komma ihåg att ta med både det & bitterfittan i morgon
(hi hi de som inte vet vad vi pratat om kan nog bli lite konfysa av kommentaren)