tisdag 9 februari 2010

Vill du ligga? Gör då inte så här

Om det var alldeles för länge sen du fick ligga och du börjar känna dig lite bitter på det kvinnliga könet...då ska ni absolut inte göra som den här mannen.

För er som är som jag och sällan går in på länkningar så kopierar jag helt sonika hela Katerina Janouch's inlägg (utan att ens länka hennes namn, mouahahaha).

Osexiga kvinnor

Ah, ge mej en RIKTIG karl...
Signaturen "Jack" ryter till! Han - jag gissar detta ÄR en man - har skickat mig följande drapa. Det är bitvis inte helt stringent formulerat, om jag uttrycker mig så. För jag menar, vad har stackars tidningen ELLE nu gjort för ont?
Läs och tyck!

MEJL:

Hej Katerina,

Ni sexologer måste hjälpa svenska kvinnor mer med deras sexualitet nu. Svenska kvinnor kan inte flirta, förföra eller knulla. Jag är har levt i fyrtiofem år kan räkna på en hand det antalet kvinnor som har flirtat eller förfört mej. Det ska då sägas att jag inte ser anskrämlig ut eller beter mej motbjudande. Om en Brad Pitt-kopia är det enda kvinnor tänder på ja då kanske man har svaret där.
Många kvinnor är stela, osäkra, neurotiska och obstinata i detta land, inte direkt tändande eller hur. Motsatsen är kvinnor som är självupptagna och kan inget annat än att bladdra (speciellt om hur äckliga män är) och tycks inte fattat att dom fått underlivet till annat än att bara göra barn med.
Hade man inte förfört kvinnor i det här landet hade man i princip varit oskuld fortfarande. När man väl är i ett förhållande så får man vara den som är drivade hela tiden när det gäller sex. Det får en nästan att känna sig som en våldtäcksman (vilket vissa i och för sig gillar).
Jag har inga problem med att vara drivande men om inte kvinnan lär sig att förföra tappar man intresset då det känns som att parten inte har nått behov av sex utan bara ställer upp, hur avtändande är inte detoch det finns för många sådana kvinnor i Sverige.

Min föräldrargeneration måste ha haft det kanon på 60 och 70-talet. Sen kom bakfyllan, Luthers piska, jantelagen fick renässans och feminismen fick ett patetiskt fotfäste.
Detta evinnerliga hat mot män i detta land kan knappast gagna tillvaron för varken män eller kvinnor.
I mina kretsar har det byggts upp ett kvinnohat eftersom kvinnor inte själva har stake nog att agera emot exempelvis extrema feminister, feminister som bara sänker en stort antal av kvinnornas självfortroende genom att lägga för stora krav på dem.
Det tycks som att män som i vanlig ordning måste agera emot och i detta fall kvinnor, toffelhjältarna är som amöbor. Dessa typ av män som kan uttrycka sig lite syns dock inte i media och finns allt för få av rent generellt.

Den svenska feminismen är inte i fokus här för det kunde ha blivit en bok av det ämnet. Dock kan det sägas att den är väldigt förankrad till kvinnors sexualproblem i detta land. Tänk att bli tvingad att ha sex med Margareta Winberg, man får rysningar! En idiot till kvinna som det enda jag vet hon har gjort som politiker är att inför en lag som endast straffar torskar, det vill säga som att sraffa pundare men inte langare. Hur fan kunde hon få igenom denna lag, besudla kanske världens äldsta yrke genom att straffa mannens sexuella behov som enligt undersökningar är lika stor hos kvinnor, SKÄRP ER KVINNOR OCH HA DÅ MER SEX!!!

Margareta Winberg kan inte ha ett bra sexliv och vilka patetiska män i riksdagen kan man ju också poängtera. Nu har maffiorna till följd av denna lag utnyttjat detta och ägnar sig åt trafficking i större skala. Det är för fan inte bara att sminka upp sig, klä på sig nåt sexigt för att kunna förföra en man, det krävs lite agerande också för helvete! Är det män som i vanlig ordning måste visa vägen, vad har feminismen då för betydelse och hur ska den kunna påverka positivt när det gäller sex när man ser raka motsatsen.
Sex är i princip lika viktigt som mat och syre, man blir på dåligt humör om man inte tillfredställer dessa behov. Det dåliga humöret påverkar i sin omgivningen så lite mer sex i det här samhället hade ju inte skadat.

Men Luther lever och frodas i detta patetiska förmyndarland där regering och riksdagen är hans högra hand. Lär kvinnorna att tillfredsställa sig själva även i sällskap av en man och slappna av med sin kropp och ge fan i och läsa kvinnliga porrtidningar (Elle eller vad dom nu heter).

Mer sex åt folket!
Jack

Jag har inte ändrat på en endaste sak i detta mail.
Som jag kommenterade till original-inlägget: Jag vet nån som INTE kommer få ligga.

1 kommentar:

Vivi sa...

Hahhahaha.......