torsdag 25 februari 2010

Är du säker på vilken dag det är?

Jag vet ju att det är torsdag, men det känns som nån helt meningslös dag...typ som tisdag.
Dessutom löning.

Jag borde vara sprudlande glad. Inte för att jag är depp eller så. Bara trött.
Men jag brukar vara på så himla gott humör när jag kommer hem efter jobbet på torsdagarna, när man får sätta sig ner och fira in fredagen.

Men inte idag. Nähäpp.
Då skiter vi la i det...
...och bara för att detta blev ett fullkomligt meningslöst inlägg så ska jag genast leta upp nån fulbild för att lätta upp stämningen.
Hittade de här i sökandet....åhh, längta till sommaren.

2 kommentarer:

Mia sa...

Åhhh - underbara älskade sommar!!! Den kan inte komma fort nog. Tänk vad bra vi ahr haft det vid poolkanten med en öl, grillning framåt kvällen utan att ens duscha och byta om för det behövdes inte vi va lika äckliga allihop :)

Jag upptäckte exakt hur trött jag är på snö och vinter igår när det regnade - och jag blev glad!!!?? Det är superjobbigt att gå till jobbet och man håller på att ramla flera, flera gånger, men det gör inget för snöhelvetet håller på att försvinna... SWEEEET!!!

Ser fram emot ännu en sommar då vi kan hitta på bus :)

Fisan sa...

Jag blev också glad för alla översvämmningar och blöta fötter just för att det innebär att snön försvinner. Wtf liksom? När är man någonsin glad för att det regnar?

Fatta att det ska busas mycket i sommar...gratis bus såklart ;)
Fast jag kommer nog få stora skälvan ju längre sommaren går...you know why ;D

Åh, tänk första varma dagen man kan sitta ute i solen och verkligen känna hur den värmer. Eller när man får ta på dig floppisarna för första gången. LÄNGTA!!!