tisdag 29 mars 2011

Snorungar

Måttligt irriterad idag.

Läser rubrik på rubrik i tidningen och irritationen bara byggs på.


(läs nu detta stycke med en stor fet nypa salt, ok?)

Det började med en jäkla snorunge som tvunget skulle ut och åka off-pist (vilket är idioti bara det i sig) och dräller ner i ett ide. Klart som faaaan att mammabjörn försöker ha ihjäl honom. Jag hade också försökt ha ihjäl en människa som väckt mig genom att trilla ner i i min säng med skidor på.

Han hade faktiskt inte ens behövt ha skidor.

Men ungen överlever, mammabjörn blir skitskraj och springer därifrån och nu håller hennes två små oskyldiga björnungar på att svälta.

Känns det rättvist eller?

Jag hoppas snorungsfan är nöjd med att ha tagit livet av två små oskyldiga björnbäbisar bara för att han fick idiotidén att styla för brudarna i en off-pistbacke.

Verkligen, hoppas han sover gott om natten.

Jag menar, vem tycker man mest synd om? Den ompysslade ungen på sjukhus som har både vänner och familj omkring sig...eller de två små övergivna björnungarna som varken har mamma, mat eller värme?

(Bilder snodda från Aftonbladet)

Jag vet var mina sympatier ligger.

Men så har jag aldrig hävdat att jag skulle bli en bra mamma heller.

Sen har vi det sprillans nya superhäktet.
Asså, va faaaaan!? Jag har skött mig hela mitt liv, det värsta jag gjort har nog varit att snatta en BH på Coop innan jag ens hade bröst att fylla den med och jag får fan inte bo så där fint!

Visst är det en alldeles underbar bild vi skickar ut till de mindre lyckligt lottade i samhället. Sköt dig och bo under en bro med tidningar som enda värmekälla...eller stick en kniv i nån vettja och få bo på värsta lyxfinkan. Ja, det var en bra idé!


(även denna bild stulen från Aftonbladet)

Sen bara fortsätter det och fortsätter, men jag klarar inte av att glo i tidningen längre. Håller på att förångas av irritation. Så nu går jag och röker i stället.


25 kommentarer:

Vivi sa...

Hhahaha...måndagsbitterheten på palts igen ;) men jag håller faktiskt med dig, på båda punkterna !
Kram ! :)

Vivi sa...

palts ??..min tagentsbordsdyselexi är värre än vanligt ;P

Fisan sa...

Hmm, måndagsbitterhet en tisdag?
Ja, varför inte ;)

Tangentbordsdyslexi är rätt imponerande att kunna stava till om man lider av själva åkomman...
Skulle dock vilja rösta fram det som världens bästa ord! :D

Anonym sa...

tror du faan att dom visste att de var ett björnide där eller!?? inte ens naturvårdsverket visste ju det!! kalla dom inte för snorungar, dom räddade livet på varandra!!! det händer då mycket värre saker än de här ska du veta. dom har inte gjort ett enda jävla fel!!! :@

Fisan sa...

Anonym: Förlåt, men du måste tillåta mig att brista ut i ett väldigt stort gapflabb.

Ahahahaha!

Anonym sa...

Hörru din lilla amatörbloggare! Du har ingen som helst rätt att gå på någon av dessa killar som kört off-pist! Det var en ren och skär olycka, tror du att dom tänkte, "nej men nu tycker jag att vi åker ner i ett ide så att björnungarna ska dö och vi ska bli lite ompysslade"? Fattar inte du vilken hemsk upplevelse dessa pojkar varit med om?
Folk har åkt off-pist i alla år och kommer inte sluta med den nu heller, så jag tycker att du ska vara tyst för du har verkligen ingen rätt att kalla denna kille snorunge!
Och vad menar du med "bara för att han fick idiotidén att styla för brudarna i en off-pistbacke." tror du på allvar att man åker där för att styla? Man åker ju för fan där för att det är kul! Förstår din sympati för björnarna men björnar ska inte bo så nära inpå människor överhuvudtaget. Jag tycket också synd om björnarna, det gör grabbarna också, men det var en olycka så var bara tyst.

Anonym sa...

Vem fan tror att man vill hoppa ner i ett björide och kämpa för livet med flit? Killarna var starka och jag beundrar dem. Du verkar inte veta hur livet i fjällen är och du ska inte kommentera något som du klart och tydligt inte vet något om.

Skriv igen när DU har kämpat för livet mot en björn, om du överlever.

ellinor sa...

du är patetisk... synd om dig för fan.

Anonym sa...

IDIOT!!!!!!!! har gått på samma skola som killarna och är släkt med en av dom. känner olle frisk VÄL och att du kan kläcka ur dig sånt här är helt jävla sjukt... JAAAAAAAAAA JUSTE han hoppade ju VERKLIGEN med FLIT ner i idet och VILLE verkligen dö!!!!!!!! det va hans mål med livet och eftersom han inte lyckades den här gången kommer han fortsätta tills han dör. jo för han är ju IIIINTE världens sötaste 12åring?!?!?!? och det som har hänt nu har hänt EN gång! där dom åkte åker vi HELA tiden! varje gång vi åker skidor där ker vi ust där dom åkte, inte FAAAN vet väl vi att det ligger en björn där.. men ungar! och det är VERKLIGEN INTE hans fel att björnungarna dog. han vädjade ju till och med att det skulle gå bra för björnarna!
säger det än en gång..: IDIOT!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Idiot Jävel!
Inte ett enda ont ord om pojkarna, för du blir bara mer och mer patetisk än vad du redan har blivit i många andras ögon, du borde skämmas ditt svin.

Lisa sa...

Din lilla patetiska idiot! Va bra att du bara slänger ur sig saker utan att nån jävla koll över huvudtaget! Läs färdigt artikeln innan du öppnar käften igen! Förstår du att hela funäsdalen står bakom Olle och de andra killar och att du är helt själv ditt vidriga lilla fanskap!
Gör dina älskade björnungar sällskap och gå och dö ditt as!

Anonym sa...

Styla för brudarna? Det va ingen brud med! Offpistbacke? Det finns inga, bara ren skog! Snorungsjävlar? Det är dom inte och jag älskar dom! Och varför ska jag tillåta dej till ett gapflabb? Tycker du det är roligt? Jag vet de här flr jag känner dom väl. En är min älskade bror. Tönk till för fan innan du gör nåt så idiotiskt! :@

Fisan sa...

Men gud...jag orkar inte ens.

Vad är ni, tolv?

För att svara på min egen fråga; Ja, antagligen...

Anonym sa...

Om vi är 12 vad är du då? Snäll eller? Nää juste vi är inte 12 och du är inte snäll

En upprörd storasyster sa...

Snälla du! Att du ens har hjärta att klaga på dom här pojkarna som har räddat varandras liv? Visst, det är synd om björnarna, men vad fan det som hände var inte med flit så jag tycker att du ska tänka igenom dina jävla ord lite. Jag känner alla pojkarna och är jävligt stolt över det, jag är otroligt tacksam över att dom är vid liv ska du veta. Håll dig till dina egna saker och sluta att klaga på folk/saker du inte alls vet någonting om. PUSS på dig (eller nej.. vänta, det är du inte värd).

Anonym sa...

jävla svin! bara för att du är urkass på skidor behöver du väl fan inte tracka ner på killarna! Det är tillåtet att åka offpist där och hur fan skulle dom kunna veta att de var ett björnide där! Nu äru tyst annars söker jag upp dig personligen och dänger dig elr kör ner dig i ett ide! Ongsjävel! Du suger på skidor bara så du vet eftersom du klagar på duktiga offpist åkare som inte vill impa på brudarna utan för att det är en jävla upplevelse! KÄFT

Anonym sa...

IDIOT FAN KÄFT! du snackar inte skit om min kille!! skämmas borde du göra som inte har ett jävla vett i ditt fula huvud!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

HELA JÄVLA HÄRJEDALEN HATAR DIG FULO! KORTHÅR ÄR UTE!! HELA FUNÄS ÄR BAKOM OLLE NU KNIPER DU KÄFT!

Anonym sa...

Nä, det där var ganska dumt sagt. Kort hår är über sexigt. Det har varit det sedan 1951, och kommer fortsätta vara det.

Vivi sa...

Oj...
Folk kan verkligen inte läsa det finstilta
Folk kan verkligen inte skriva "tänk på vad du skriver" på ett trevligt sätt...
Folk kan verkligen inte bete sig som folk....

magda sa...

jag spyr ju fan på dig!! styla?? de va ju inga tjejer där. vrf var de en dum ide att åka offpist? tror du bara det är dom som åker de?? det är ju hur många som helst. (bara för att du är dålig) och tror du inte killarna tycker synd om ungarna?? det är fan du som ska ramlat ner i idet!! skulle DU frivilligt hoppat ner där?? nä skulle inte tro det. jag tror inte nån vill de. olle tycker oxå synd om björnarna! han skrev ju förlåt på fb. och det var inte olles fel att dom dog! de var ju länsstyrelen och polisen som tog lång tid på sig att bestämma om dom skulle flyttas till orsas djurpark. så innan du vet nåt, HÅLL KÄFT!! om du säger nåt mer kommer jag och spöar dig! tror du inte dom här killarna,hjältarna har de svårt? att se sin kompis bli biten av en björn när man inget kan göra.. och jävligt vågat att slå björnen!! MODIGT!! de skulle inte jag vågat. inte du heller!! och fan vad jobbigt för dom när alla tdningar ringer och skriver det dom inte har sagt. dom var väldigt trötta och ledsna över vad som hade hänt så dom gick hem från skolan. så säg inte att dom inte bryr sig om björnen och ungarna.så tänk dig för innan du skriver nånting.

Anonym sa...

Oj oj oj...nu har du retat upp hela Härjedalen!!!(Va det så?) Hela Funäs hatar dig!! (tror du att du klarar det?) Kort hår är ute!!!! Fan med beställer förlängningar direkt... Tack söta du för sjukt rolig läsning din lilla amatörbloggare. Stort tack till alla er som har kommenterat. You made my day på denna annars ovanligt vidriga rövdag... Mer kärlek åt folket o hoppas dock att kidsen på sjukhuset mår bättre!

Fisan sa...

Åh äntligen, en Anonym som jag kan skicka lite kärlek till, tillskillnad från all sympati som gått till övriga Anonyma.

Tackar dig ödmjukast för lite nyansering i känsloflödet ;)

Anonym sa...

blir så sjukt ledsen när jag ser detta.. Tööööööööööööööööööntfan!! hoppas att du får ett bra liv(hoooost) ditt fule fete faaaan!! stôr . hälsningar från fônndal'n! :@

Fisan sa...

http://ifyoudidntgetit.com/