lördag 8 oktober 2011

Evigheter sen

Hej!
Har ni glömt mig?
Det är faktiskt helt ok om ni gjort det, jag har bara varit så upptagen med att leva på sistone att jag inte haft tid att blogga. Eller inspiration. Men va fan, bättre sent än aldrig eller?

Så nu kommer äntligen utlovade bilder på mitt nya boende.

Här är mitt badrum, där jag precis kom ur badet faktiskt.
Så här ser jag ut när jag är nybadad och rätt nöjd med livet.
Sen har vi mitt alldeles fantastiska kök..som jag sällan använder. Men det är ändå fantastiskt. Kanske just av den anledningen...hmm.

Sen har vi min grymma egenkomponerade sovalkov. Har aldrig sovit så gott som jag gör i den här lägenheten.
Jag har även en tv mitt emot sängen med både kanaler och dvd. Alla hävdar att det är överkurs att ha två tv-apparater i en etta. Jag hävdar att det är ett måste.
Sen är det resten av lägenheten...eller rummet.

...och min übergrymma inglasade altan...med tillhörande trädgård...som hyresbolaget sköter. Fattar ni att jag har det bra eller?

Annars är ingenting som vanligt längre (förutom att jag fortfarande lägger upp bilder med högst tvivelaktig kvalité). Jag har börjat plugga. Försöker mig på att lära mig objektorienterad programmering till iPhones...just nu. Till våren blir det även till androidtelefoner. Något som håller på att driva mig alldeles till vansinne.
Sen hjälper det inte att CSN vägrar ge mig något lån förrän jag tjänat in 25 poäng på den här kursen...vilket jag inte gjort förrän efter fem veckor. Så...livet är rätt fattigt. Men kul. När det funkar.
Fast jag tar mig tid ibland till att sjunga och uppträda lite med bästa vännerna och familjen. Då ser det ut så här.

Har även fått utökning i familjen. Jag satte upp mig som jourhem för ett katthem här i Halmstad, detta efter att jag fått reda på från samma katthem att min lilla Flicka blivit överkörd. Det gör fortfarande lite ont i hjärtat.
Men jag har drummeln Fenix som tröst.
...och nu även detta lilla liv som bara har två mode. 100% bus eller 100% medvetslöshet.

En liten fyraveckors kattunge som blivit upphittad i ett förråd. Jag fick ta in henne akut hos mig en lördagskväll och nu har hon hittat tillrätta här hemma. Hon och Fenix jobbar fortfarande på att lära sig busa med varandra, men det går bättre och bättre.

Jag har säkert fem miljarder fler saker jag skulle kunna berätta men....nä. Nu har jag uppdaterat ett superinlägg så nu får ni vara nöjda tills nästa gång.

Nu ropar både ölen och The Big Bang Theory på mig.
Hej svejs.

4 kommentarer:

Vivi sa...

Tjenixen tjejen!!
Roligt att få en liten uppdatering ;P sicken liten sötnos du ahr fått hem (ja den lille katten menar jag då ;) ) snällt att du ställde upp som jourhem det behövs och han ser ju ut att trivas kalas. Tråkigt däremot med tjejjan, men ibland är det ändå bättre att veta än att undra :(

Jag tar gärna en fika eller ngt någon dag, denna veckan är lite rörig (tapetsering där hemma) men vad säga om att jag bjuder på en kaffe nästa vecka ? ;)
KRAM!

Anonym sa...

Du är fortfarande rätt lat. Tror du på karma?

Fisan sa...

Jag har aldrig hävdat att jag är något annat ;)

Mikael sa...

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.